Verzending


Levertijd
Nadat je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een (geautomatiseerde) bevestiging per e-mail. Hierbij ontvang je een factuur met een rekeningnummer voor de betaling. Betaling via Ideal e.d. is helaas nog niet mogelijk.
Wanneer ik jouw betaling ontvangen heb zal ik de bestelling binnen 1-3 werkdagen versturen, mits de artikelen op voorraad zijn. Als (een deel) van de bestelling nog gemaakt moet worden, is de levertijd 1-3 werkweken. Ik breng je via e-mail op de hoogte wanneer jouw bestelling verzonden wordt of eventueel vertraagd is.
De betalingstermijn is 10 dagen, na deze periode komt de bestelling automatisch te vervallen.

Verzendkosten
Per bestelling betaal je 4,00 euro verzendkosten binnen Nederland. Bij bestellingen van meer dan 70 euro betaal je  geen verzendkosten.
Het verzendbedrag is een vast bedrag, mochten de verzendkosten hoger of lager uitvallen, dan wordt dit niet met je verrekend.
Ik verzend met PostNL of DHL

Retourneren

Je hebt 7 dagen bedenktijd na de aankoop van een product. Mocht je binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kun je het product retourneren, zonder dat je het product zelf hoeft te betalen. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien je al een betaling hebt gedaan, ontvang je een creditfactuur en wordt het door jou betaalde bedrag op je rekeningnummer teruggestort. Om producten te kunnen retourneren gelden de volgende voorwaarden:
- Het artikel is bij Joos gekocht.
- De retourmelding is binnen 7 dagen per mail aan Joos doorgegeven.
- Het artikel is ongewassen, onbeschadigd, ongebruikt en ongedragen, met aangehecht origineel prijskaartje.
- Artikelen die speciaal voor u door Joos gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden.
- De artikelen die je retourneert worden deugdelijk verzonden.